Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

PL: eladják a Fradi korábbi játékosát

Az Everton végleg megválik boszniai játékosától, aki ebben a szezonban a Sheffield United együttesénél szerepelt kölcsönben. Több helyről is érdeklődnek iránta.

Muhamed Besic még 2012-ben igazolt Magyarországra, ahol szerette volna újra felépíteni magát és új lendületet adni a karrierjének. A Hamburgból igazolt védő már az első percektől fogva kilógott a magyar mezőnyből és hamar a Ferencváros legjobbja lett. Idővel a középpályán kezdték el használni, ahol szintén nemzetközi szintet tudott hozni – két év után Angliába szerződött, az Everton vitte el 2,5 millió euróért.

A bosnyák játékos ezek után évekig szolgálta a liverpooli klubot, ám 2017 vége óta egyáltalán nem ölthette magára a csapat kék szerelését. 2018-ban és ’19-ben is a Middlesbrough-nál szerepelt kölcsönben, majd a Sheffield Unitednél kapott ismét lehetőséget idén a PL-ben – szintén kölcsönben. A szerződése most jár le és szeretnének hosszabbítani is vele a szezon végéig. Ám mivel a szerződése jövő nyáron lejár és az Everton nem tervez már vele, eladhatják a még mindig csak 27 éves játékost.

A Liverpool Echo arról ír, hogy több klub is érdeklődik iránta – főleg Angliából. A szezon végeztével kezdődhet meg a keresgélés egy új csapat után, Besic pedig jó eséllyel a Premier League-ben fojtathatja majd.