Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

PL: Fontos győzelmet aratott a Manchester United – videóval

Pontokon osztozott a kiesés elől menekülő Brighton and Hove Albion és Southampton, újabb 3 pontot tehet zsebre Manchester vörös fele.

Bejött a papírforma a Premier League 36. fordulójában, hiszen a Manchester United együttese ezúttal sem bízta a sorsát a szerencsére, magabiztos, domináns játékkal utasította maga mögé a hazai pályán játszó Crystal Palacet, amely csapatnak immár szinte tét nélküli volt az összecsapás. Az első játékrészben Bruno Fernandes gólpasszát Rashford értékesítette, majd a második félidőben Rashford szolgálta ki francia csapattársát, Martialt hasonlóan zseniális meglátásának hála. A Vörös Ördögök ezzel a győzelmükkel beérték a 62 pontos Leicester City együttesét a Bajnokok Ligájában való indulásért folytatott harcban.

Crystal Palace – Manchester United: 0-2 (0-1)
Gólszerzők: –  ill. Rashford (46.) Martial (78.)
Kiállítás: – ill. –

Hihetetlen fontos mérkőzés előtt állt a Brighton and Hove Albion, hiszen amíg a Southampton nyugodtan várhatja az idei kiírás utolsó mérkőzéseit, addig a Sirályok mögött egyre jobban tör felfelé a kiesés elől menekülő mezőny, ezáltal Graham Potter együttesének még minimum 1-2 pontra szüksége volt a bennmaradás bebiztosításának érdekében. Maupay góljának köszönhetően a vendégek egészen közel is álltak ehhez, azonban Danny Ings elrontotta a Sirályok reményeit és a 66. percben beállította a mérkőzés 1-1-es végeredményét.

Southampton – Brighton: 1-1 (0-1)
Gólszerzők: Ings (66.)  ill. Maupay (17.)
Kiállítás: – ill. –