Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: “Bale hozzáállása elfogadhatatlan!”

Kis túlzással, Gareth Bale-t még akkor is megtalálják a Real Madridnál amikor nem lép pályára. Mondjuk Dimitar Berbatov kritikája – nézőpont kérdése persze – jogosnak is tekinthető.

A futball visszatérése óta a Real Madridban mindössze 100 percet játszó walesi szélső elsősorban ahogy az az alábbi képen is látszik, hasonló mozdulatokkal hívja fel magára figyelmet.

 

“Bale megint a címlapokra fog kerülni, most éppen azért, mert a kispadon alszik. Még ha nem is cserélik be, nem akarom elhinni, amit művel!” – Idézi a Betfair a korábbi bolgár kiválóságot.

“A maszkjával játszadozik… Elfogadhatatlan. Egy profi játékoshoz méltatlan hozzáállás, ami nem illik a Real Madridhoz sem! Szeretem Bale, megértem azt is, hogy fáj neki az, hogy nem játszik. De ezek a reakciói nagyon távol állnak tőlem!” – Folytatta Berbatov, aki elmondta véleményét Bale madridi helyzetéről.

“A Real Madridnak megoldást kellene találnia a Bale-sagára. Sem a csapatnak, sem a játékosnak nem jó ez a helyzet már. Őszintén sajnálom Bale-t is, hogy csak sodródik az árral, és senki nem mond neki semmit. Talán ezért is provokálja már a klubot. Egy megoldást látok: Bale-nek távoznia kell. Talán kérnie kellene a Realt, hogy engedjék el, ha más nem, kölcsönbe.  Ha a helyébe lennék, már szóltam volna a vezetőségnek, hogy hagyjanak játszani, vagy engedjenek el, mert ez már tarthatatlan!” – Zárta gondolatmenetét Berbatov.