Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

La Liga: Két játékos is utolsó mérkőzését játssza a Villarreal színeiben!

A spanyol bajnokságban (La Liga) szereplő Villarreal együttesében utolsó mérkőzését fogja játszani Santi Cazorla és Bruno Soriano.

A Villarreal edzője, Javi Calleja legutóbbi interjújában elismerte, hogy Bruno Sorianonak és Santi Cazorlanak az Eibar elleni bajnoki lesz az utolsó pályára lépése a “Sárga Tengeralattjáró” mezében.

Santi és Bruno is egy lenyűgöző pályafutást tudhat magáénak és mindketten nagyon profik. Mindig mindent beleadtak, a pályán folyton látszott az elkötelezettségük a klub iránt. Mindketten megérdemlik, hogy megfelelően búcsúzzunk el tőlük és úgy érzem, hogy ennek most jött el az ideje.

Mindkét futballista itt kezdte meg profi pályafutását, Soriano pedig végig a Villarreal szolgálatában is maradt. A 36 esztendős csapatkapitány összességében 422 alkalommal lépett pályára csapata mezében, ezeken a találkozókon pedig 31 gólt szerzett és 25 gólpasszt osztott ki. Soriano 3 évig súlyos sérüléssel bajlódott és ebben a szezonban is csupán 6 meccsen kapott szerepet. A visszavonulásáról az alábbiakat mondta:

A Villarreal örökké az életem fontos része marad. Mostantól én leszek a csapat első számú szurkolója.

Cazorla először 2006-ban távozott a Villarrealtól, a Recreativo Huelva gárdájához, majd később megjárta a Malaga és az Arsenal együttesét is. Végül hosszú és gyötrelmes, operációkkal teli időszakot követően tért vissza 2018-ban az “Ágyúsoktól”. Az elmúlt két évben kiváló teljesítményt nyújtott a 35 esztendős játékos, aki ebben a szezonban minden sorozatot figyelembe véve 39 meccsen 15 találatot és 10 asszisztot ért el. A hírek szerint két opció közül fog választani a kétszeres Európa-bajnok. Az egyik, hogy Katarban folytatja a Xavi által irányított Al-Saddnál, a másik pedig, hogy visszavonul, és az Arsenal edzői stábjában kapna helyet.