Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: Zidane segítője elárulta a csapat titkát!

A francia tréner honfitársa, David Bettonit a L’Equipe című neves francia sortlap kérdezte a Real Madrid bajnoki címéről, és az odáig vezető útról.

“Nagyon, de nagyon keményen megdolgoztunk ezért a bajnoki címért!” – Kezdte Bettoni “Borzalmasan komplikált idény volt a mostani. A kényszerszünet alatt viszont elhatároztuk, hogy le akarjuk tenni a névjegyünket! Változtattunk pár dolgon az edzéseken is, de a legfontosabb az volt, hogy mentálisan mindig frissnek kellett lennünk. A játékosok így a legapróbb részletekre is oda tudtak figyelni. Természetesen sokat dolgoztunk a futball fizikális oldalán, de beigazolódott, hogy kifizetődő volt külön rákoncentrálni a pszichológiai tényezőkre is! Így utólag kimondhatom, hogy a csapat tökéletesen tudta kezelni ezt a korábban még sosem látott helyzetet!” – Folytatta a blancók másodedzője, aki ezt követően külön méltatta Zinedine Zidane-t is.

“Egészen egyedülálló abban, hogy milyen fantasztikus kapcsolata van a csaaptával, és ez mennyire magától értetődően alakul ki. Tiszteli a játékosait, és a játékosok is tisztelik őt. Zidane soha nem veszíti el a fejét, és még a legnagyobb nyomás alatt is higgadt tud maradni. Amikor pedig azt mondja, hogy minden játékosára szüksége van, akkor valóban azokra is gondol, akik keveset játszanak. Őszinte személyiség, aki mindig szót ért az egyéniségekkel.” – így David Bettoni.