Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ennyiért válna meg középpályásától a Marseille – sajtóhír

A francia együttes árcédulát akasztott középpályására, akiért Premier League csapatok harcolhatnak majd meg az átigazolási időszakban.


Az Olympique de Marseille beárazta játékosát, Morgan Sansont, a L’Equipe értesülései szerint. A francia bajnokságban második helyen végzett együttes 35 millió euróban határozta meg egyik legjobbjának az árát, akitől a nyár folyamán valószínűleg megfognak válni.

A 25 éves irányító középpályásért a legkomolyabb érdeklődő az Aston Villa, de ha kiesnek a Premier League-ből, akkor valószínűleg nem fogják szerződtetni a játékost. A hírek szerint a Crystal Palace és a Newcastle United is szeretné a soraiban tudni, sőt, a források úgy tudják, hogy a Szarkák már meg is kezdték a tárgyalásokat a francia együttes képviselőivel.

Sanson 2017 januárjában csatlakozott a Marseillehez a Montepllier együttesétől mindössze 9 millió euróért, ennek következtében nagy hasznot húzhatnak a játékossal a nyáron. A francia játékos a valamivel több, mint három esztendő alatt 138 tétmérkőzésen kapott lehetőséget, amelyeken 23 gólt és 19 gólpasszt jegyzett.