Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Tehetséges honfitársával erősítené meg keretét a Leeds United trénere – sajtóhír

Argentin tinédzser támadó középpályást szemelt ki a Championship bajnokcsapata, akik nagy terveket szövögetnek a jövőre nézve.

A frissen feljutó Leeds United a Vélez Sarsfield nagy tehetségnek tartott játékosával, Thiago Almadával erősíthet a következő hetekben a transfermarkt.de német weboldal szerint. A forrás úgy tudja, hogy a frissen Premier League-be feljutó gárda 20 millió fontért vásárolhatja majd meg az U20-as argentin válogatott játékost.

A 19 éves támadószellemű középpályást a klub szurkolóinak körében hatalmas tiszteletnek örvendő, Marcelo Bielsa vezetőedző szeretné mindenképpen a csapatában tudni, így a vezetőséget arra kérte, hogy próbálják meg leigazolni honfitársát. Amennyiben sikerülne a transzferrel révbe érni, úgy két nagy gigászt is sikerülne legyűrnie a Leeds-nek, nevezetesen a Manchester Unitedet és a Manchester Cityt, ami nagy fegyvertény lenne.

Almada a Vélez Sarsfield együttesében nevelkedett, a felnőtt csapatba 2018 nyarán került fel, ahol a két év alatt 46 tétmérkőzésen kapott lehetőséget, ezeken a találkozókon 9 gólt és 4 gólpasszt sikerült összehoznia.