Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Memphis Depay a Serie A-ban köthet ki – sajtóhír

A holland válogatott labdarúgó a nyár folyamán, az elmúlt időszakban egyre biztatóbb formát mutató milánói Piros-feketékhez szerződhet. 


Az AC Milan bejelentkezett a Lyon támadójának, Memphis Depaynak a játékjogáért, francia sajtóinformációk szerint. A holland válogatott játékos szerződése 2021 júniusában lejár, ennek következtében, ha a következő hónapokban nem tud megegyezni vele az OL, akkor a nyáron valószínűleg túladnak rajta, hogy pénzt lássanak belőle, így a Rossoneriknél köthet ki a 26 éves szélső.

Depay szereti a jelenlegi közeget, azonban nagyobb bajnokságba vágyódik, ennek következtében szinte biztos, hogy nem fogja meghosszabbítani kontraktusát és a nyáron továbbáll. Az AC Milan jelenlegi formája szerint előrelépés lehet a Lyonhoz képest, de minden bizonnyal mérlegelni fog a holland támadó, hogy vajon jövőre is ilyen formában fognak játszani a Piros-feketék.

A 26 éves játékos jelenlegi piaci árát 44 millió euróra becsüli a mértékadó német transfermarkt.de, ettől viszont valószínűleg olcsóbban juthatna hozzá az olasz együttes, ha tényleg komolyan gondolják a leigazolását.

Depay 2016 januárjában érkezett a Lyonhoz a Manchester United csapatától 16 millió euróért, azóta pedig hatalmas közönség kedvenc lett a francia klubnál. A négy év alatt minden versenysorozatot figyelembe véve 134 tétmérkőzésen kapott lehetőséget, amelyeken 53 gólt és 43 gólpasszt jegyzett a jelenleg sérüléssel bajlódó támadó.