Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Avram Grant véleménye a Chelsea idényéről!

A korábban a Chelsea együttesét irányító Avram Grant elmondta, hogy mit gondol a Frank Lampard vezette londoni gárda idényéről.

A Chelsea ebben az idényben a Premier League 4. helyén zárt a Liverpool, Manchester City, Manchester United trió mögött. Frank Lampard első évében a Bajnokok Ligája indulás kiharcolása mellett az FA-kupa döntőjébe is elvezette a “Kékeket”, akik majd a városi rivális Arsenallal küzdenek meg az elsőségért.

Avram Grant korábban, a 2007/08-as szezonban volt a londoni együttes menedzsere, amellyel akkor a 2. helyen zárta a bajnokságot, elveszítette az FA-kupa döntőt a Tottenhammel szemben, valamint az emlékezetes moszkvai BL döntőt is elbukták a Manchester United ellen. Az izraeli menedzser most elmondta véleményét korábbi klubja szezonjáról:

Úgy vélem ez egy jó szezon, főleg azt nézve, hogy hogyan indult. Az átigazolási időszakból való kizárás nehéz helyzetbe hozta Lampardot. Ha pár éve azt mondtam volna Abramovichnak, hogy a 4. hely jónak mondható számukra, akkor minden bizonnyal Szibériába küldött volna. Ez volt Frank első idénye a Premier Leagueben edzőként. Természetesen rengeteg tapasztalatot gyűjtött játékosként, de a menedzseri munka teljesen más. Szerintem nagyon jól irányította a csapatot, jól beépítette a fiatalokat, tudta mikor kell őket pihentetni, és mikor használja őket. A Chelsea jelenleg egy nagyon ígéretes projekt a jövőre nézve.