Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Tottenham mellőzöttjét az Inter vinné – sajtóhír

Az olasz bajnokság (Serie A) idei szezonjában a második helyért küzdő Inter csapata az átmeneti év után további erősítéseket fontolgat a következő kiírásra…

 

A Sky Sport Italia értesülései szerint az Inter kiszemelte magának a Tottenham mellőzött középpályását, Tanguy Ndombele leigazolását, és már fel is vették a kapcsolatot a londoniakkal az egykori rekordigazolás megszerzése érdekében.

A 23 éves kongói származású francia válogatott középpályást a tavalyi szezonban 48 tétmérkőzésen lépett pályára, s fiatal kora ellenére az Olympique Lyon kirobbanthatatlan alapemberének számított. Múlt nyáron klubrekordot jelentő, 62+10 millió euró ellenében szerződött a Spurshöz, ám az első idénye felejthetőnek bizonyult. Ősszel sérüléssel bajlódott, majd Mourinho kinevezése sem segítette a boldogulását, a 2019-2020-as szezonban mindössze 21 bajnokin jutott szóhoz, a kényszerszünetet követő újrakezdés óta csupán kétszer lépett pályára csereként.

Ennek ellenére a Spurs nyíltan nem árulja őt, de a szigetországi sajtó szerint megfelelő ajánlat és pótlás ellenében hajlandóak lehetnek megválni tőle.

Az Inter a közelmúltban Christian Eriksen személyében már igazolt egy középpályást az Észak-londoniaktól, aki januárban a szerződése lejárta előtt fél évvel, áron alul tette át székhelyét a Giuseppe Meazzába.