Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barcelona: Újabb részletekre derült fény a Lautaro-transzfer kapcsán!

Az FC Barcelonával régóta hírbe hozott Lautaro Martinez szerződtetését katalán szemszögből úgy tűnik, nem csupán a 2019/20-as idény hivatalos lezárása késlelteti.

Josep Maria Bartomeu, a Barca elnöke a La Vanguardia című lapnak adott legutóbbi interjújában lényegében elismerte, hogy napirendi ponton van az Inter támadójának szerződtetése, ám ahhoz, hogy az átigazolás megvalósulhasson, több feltételnek is teljesülnie kellene.

“Néhány héttel ezelőtt beszéltünk az Interrel, de jelenleg már nincs semmilyen kapcsolat a két klub között. Be kell fejeznünk az idényt, rövidesen indul a Bajnokok Ligája, ami most prioritást élvez.” – Kezdte Bartomeu.

“Át kell gondolnunk a lehetőségeinket, főleg azt, hogy a válság miképpen érinti a klubot. Úgy hiszem, a mostani átigazolási piac nem a nagy üzletek piaca lesz. Meg kell várnunk, hogy lássuk, hogyan alakul a továbbiakban a vírushelyzet is.” – Folytatta Bartomeu, aki meglebegtette azt is, hogy a Barcának ahhoz, hogy játékosokat igazoljon, bizony el kell adnia futballistákat. Állítólag meg is van már, hogy kik távozhatnak.

A La Vanguardia szerint a Lautaro-transzferre is hatással lesz majd, hogy mondjuk miképpen alakul az olyan, a Barcától távozófélben lévő játékosok, mint például Samuel Umtiti, Rafinha, Carles Alena, Jean-Clair Todibo, Philippe Coutinho, vagy Ousmane Dembelé jövője.