Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Saint-Étienne: 17 év után visszavonul a klublegenda, Loic Perrin

A francia bajnokságban szereplő Saint-Étienne csapata hivatalos oldalán keresztül közölte a hírt, miszerint saját nevelésű védője, Loic Perrin 17 idény után bejelentette visszavonulását. 

A 34 éves Loic Perrin klublegendává vált a Saint-Étienne-ben, hiszen 1997 óta játszik a francia csapatnál, profi pályafutása során pedig egyetlen másik klubban sem szerepelt. A felnőtt csapatban 2003-ban debütált, és összesen 469 tétmérkőzésen léphetett pályára, ráadásul védő létére szép számmal termelte a gólokat is: végül 30 gólt és 15 gólpasszt jegyzett.

“Szebb befejezésben reménykedtem, de így is büszke vagyok arra a 17 idényre, amit profi játékosként a csapatban tölthettem. Voltak jobb és rosszabb periódusok, de mindig arra törekedtem, hogy a maximumot hozzam ki magamból. Eljött a pillanat, hogy lapozzunk egyet, de a történetem a Saint-Étienne-nel még nem ér véget”

– írta a klubikon a búcsúközleményében.

Perrin neve most más miatt is szerepelt a sporthírekben, mivel ő volt az, aki a Francia Kupa döntőjében letarolta Kylian Mbappét, aki komolyabban meg is sérült az esetben.