Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Guardiola korábbi segédje irányítja a Libertadores-címvédőt – HIVATALOS

Jorge Jesus Benficához való visszatérése után a pénteki napon derült ki, hogy ki lesz a továbbiakban a Libertadores-kupa legutóbbi kiírását megnyerő brazil sztárcsapat vezetőedzője…

 

A brazil Flamengo csapata a minap jelentette be, hogy a spanyol Doménec Torrent lesz a Libertadores-kupa 2019-es győztesének új vezetőedzője.

Az 58 esztendős szakember neve onnan lehet sokak számára ismerős, hogy hosszú éveken át Pep Guardiola asszisztenseként tevékenykedett a Barcelona (2008-2012), a Bayern München (2013-2016) és a Manchester City (2016-2018) csapatainál. Torrent vezetőedzőként még a 2000-es évek elején alacsonyabb osztályú spanyol kluboknál dolgozott, legutóbb pedig egy másfél éves időszakot töltött az MLS-ben érdekelt New York City FC vezetőedzőjeként, majd közös megegyezéssel távozott.

A patinás brazil együttest több ígéretes fiatal játékos mellett többek közt olyan rutinos labdarúgók erősítik, mint az Intert is megjárt Gabriel Barbosa, az egykor a Valencia kapuját védő Diego Alves, a Bayern Münchenben közel egy évtizedet eltöltő Rafinha, vagy éppen az Atlético Madrid ikonikus szélsővédője, Filipe Luis.