Real Madrid: A walesi válogatottnál már tudják, mi lesz Bale-lel!

Az angol és a brit sportsajtó szerint Gareth Bale madridi jövőjét illetően már közölte döntését Ryan Giggs szövetségi kapitánnyal.

A szigetországi Mirror szerint például Bale személyesen kereste fel a kapitányt, akit biztosított arról, hogy a 2021-re halasztott Európa-bajnokságra tökéletes fizikai állapotban lesz.
Az MU korábbi csillaga és Bale megvitatták, hogy a jövő nyári kontinenstorna az év csúcseseménye mindkettőjük számára, ami prioritást élvez.

A 31 esztendős szélső állítólag kijelentette azt is, hogy a következő idényben is marad a Real Madridnál, függetlenül attól, hogy a spanyol bajnokság újrakezdése óta elvétve léphetett csak pályára a blancóknál.

A madridi As című sportnapilap mindehhez hozzáteszi, hogy Bale állítólag válogatottbeli társai egy részével is beszélt már a jövőjét illetően.

Giggs és a társak reakcióiról egyelőre sokat nem hallani, de vélhetően jó páran úgy gondolják majd, hogy egy Európa-bajnokság előtt, akár hazája válogatottjának legfontosabb játékosa valaki, akár nem, a játékidő hiánya bizony nem egyszer láttuk már, hogy bizony hatással lehet a pályán nyújtott teljesítményre.