Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Angliából nézett ki védőt az AC Milan!-Sajtóhír

Az olasz bajnokságban (Serie A) szereplő AC Milan együttese a jobbhátvéd posztra kinézte a Tottenhamben szereplő Serge Auriert.

Aurier 2017 nyarán került a Tottenham gárdájához, akik a PSG-től szerezték meg az elefántcsontparti játékost 25 millió euróért. A jobbhátvéd azóta 83 mecsen lépett pályára a Spurs színeiben, amelyeken 6 gólt szerzett és 14 előkészítést vállalt magára.

A legfrissebb sajtóhírek szerint a középpálya és a védelem jobb oldalán is bevethető Auriert kinézte magának az AC Milan együttese. Az olasz gárdának azért lehet szüksége a 27 esztendős játékosra, mivel a Sky Sports Italy beszámolója alapján a nyáron megválhatnak Davide Calabriától és Andrea Contitól is. A Milan mindenesetre nem az egyetlen kérője Auriernek, mivel a Monaco is szeretné visszacsábítani Franciaországba a játékost, ahol korábban a Lens, a Toulouse és a PSG színeiben is pályára lépett.

Aurier ebben a szezonban minden sorozatot figyelembe véve 42 meccsen kapott szerepet, ez idő alatt pedig kétszer talált a hálóba és 8 gólpasszt osztott ki. Szerződése még két évig köti a Tottenhamhez. Piaci értékét a transfermarkt 16 millió euróra becsüli.