Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Chelsea: 3 játékos is kihagyja a BL visszavágót!

Az FA-kupa döntőjében alulmaradó Chelsea együttese számára a Bajnokok Ligája szereplés következik a Bayern München ellen. Nem elég a 3 gólos hátrány Frank Lampard csapatának, még 3 sérülttel is biztosan számolnia kell a menedzsernek.

Mint arról beszámoltunk, az Arsenal 2-1-re felülmúlta a Chelsea együttesét az FA-kupában, így az “Ágyúsok” kaparintották meg a trófeát. Frank Lampardék számára ezzel a vereséggel még nem ért véget az idény, hiszen még a Bajnokok Ligájában is pályára kell lépniük. Jó eséllyel csak egyetlen mérkőzés vár rájuk, miután az odavágót hazai pályán 0-3-ra elveszítették a Bayern Münchennel szemben. A visszavágó mindenesetre nem lesz könnyű az angol együttesnek, amelyet 3 játékos biztosan ki fog hagyni sérülés miatt. Erről Frank Lampard számolt be a kupadöntő utáni sajtótájékoztatón:

Nem tudok még pontosat mondani a sérülésekről, de Azpilicueta és Pulisic is a combhajlítójával bajlódik. A napokban mindegyiküket alaposan megvizsgáljuk, de az biztos, hogy nem lesznek bevethetőek a következő héten.

A spanyol és az amerikai futballistán kívül Pedro is megsérült, aki éppen Pulisic helyére állt be a találkozó 49. percében. A menedzser róla is szót ejtett:

Úgy hiszem, hogy Pedronak kificamodhatott a válla, de ez még nem biztos. Még nem találkoztam vele azóta, de mindenesetre szomorú, hogy így kell befejeznie a Chelsea együttesénél eltöltött időszakát, hiszen, ha komolyabb a sérülése, akkor ez volt számára az utolsó találkozó, amin pályára tudott lépni. Nagyon sajnálom őt, mert egy kiváló játékosról és csapatemberről beszélünk.

A Chelsea augusztus 8-án fog pályára lépni a Bayern München ellen 21:00-tól. Mint már említettük, a bajorok 3 gólos előnyből várják a visszavágót.