Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Cristiano Ronaldo egy harmadik bajnoki címet is akar nyerni a Juventusszal

A Juventus zsinórban már a kilencedik olasz bajnoki címét ünnepelhette, ezt a számot pedig legalább eggyel szeretné még növelni Cristiano Ronaldo.

Több alkalommal is megjelent az a hír a sportsajtóban, miszerint Cristiano Ronaldo két szezon után távozik a Juventusból, de most maga a játékos cáfolta meg ezt azzal, hogy bejelentette, egy harmadik olasz bajnoki címet is szeretne ünnepelni a torinói klubbal.

Egészen remek szezont zárt egyénileg is a Serie A-ban Ronaldo, hiszen harcban volt a gólkirályi címért és az európai Aranycipőért is, de végül “csak” 31 góllal zárta az idényt.

Ronaldo a hivatalos Instagram-oldalán jelentette be, hogy milyen tervei vannak a jövőre nézve, és elég egyértelműen jelezte, hogy ezt a jövőt a Juventusban képzeli el.

“Örülök, hogy a kilenc bajnoki címből az utolsó kettőt velem együtt nyerhette meg a Juventus. Könnyűnek tűnhet, de nem az! Az évek során tehetséggel, odaadással és kemény munkával elérheted a céljaidat és még jobb leszel, mint azelőtt. Hajrá a harmadik címemért!”

A Juventus még talpon van a Bajnokok Ligájában is, de jelenleg egygólos hátrányban van a Lyonnal szemben a nyolcaddöntő visszavágója előtt.