Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Everton: a Premier League kiesőjétől igazolnának támadót – sajtóhír

A liverpooli kékek a Cseresznyék egyik legjobbját szerződtetnék le, aki mindenáron elakarja hagyni csapatát, nem szeretne a másodosztályban szerepelni.


A The Sun értesülései szerint az Everton megtette első hivatalos ajánlatát a Bournemouth sztárjának, Joshua Kingnek a játékjogáért. A forrás úgy tudja, hogy a Kékek 17 millió euróval kezdték meg a tárgyalásokat, a Cseresznyék álláspontját egyelőre nem tudni a transzferben.

A 28 éves támadó nem szeretne maradni a Bournemouthnál azok után, hogy a csapat kiesett a Premier League-ből, viszont Angliát nem szeretni elhagyni, így örömmel csatlakozna a Carlo Ancelotti vezette Evertonhoz. A 46-szoros norvég válogatott labdarúgó 2015-ben érkezett ingyen a Blackburn Rovers együttesétől, szerződése 2021 júniusáig köti a Cseresznyékhez. Jelenlegi piaci értékét 16 millió euróra becsüli a mértékadó transfermarkt.de, ennek következtében reális lehet az Everton által kínált összeg érte.

King a Bournemouthnál eltöltött ideje alatt 170 tétmérkőzésen lépett pályára, amelyeken 50 gólt szerzett, de kiosztott 17 gólpasszt is.