Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Korábbi csapatához térhet vissza a Barca kegyvesztettje – sajtóhír

Egybehangzó katalán lapértesülések szerint rövidesen végbemehet a régóta rebesgetett átigazolás, mely szerint a Barcelona távozásra ítélt rutinos játékosa előző állomáshelyére térhet vissza…

A Mundo Deportivo beszámolói szerint a két fél közel a megegyezéshez, hogy a Barcelona csapatától távozni készülő Ivan Rakitic nagyjából 10 millió eurós összeg ellenében visszatérjen a Sevilla gárdájához.

A 32 esztendős horvát középpályás 2014-ben igazolt a Sevillától a Blaugranához, melynek éveken át meghatározó tagja volt, és már több mint 300 tétmérkőzésen lépett pályára a csapat szerelésében, ám most nagyon úgy látszik, hogy meg vannak számlálva a napjai a Camp Nou-ban. Rakitic a fiatalabb Frenkie de Jong érkezésével jóval kevesebb lehetőséghez jutott, a 2019-2020-as idényben 41 pályára lépése nagy részében kizárólag csereként léphetett pályára.

Rakitic távozásával kapcsolatban már hónapok óta felröppentek a hírek, ráadásul az idei szezonban látványosan kevesebb lehetőséghez jutott, és amennyiben nem kerül meghosszabbításra jövő nyáron lejáró szerződése, akkor valóban kénytelen lesz a távozás mezejére lépni. Korábbi csapata, a Sevilla és az Atlético Madrid mellett Olaszországból a Juventus, az Inter, a Napoli és az AS Roma egyaránt kiszemelte a rutinos játékost, míg Angliába a Tottenham és a Manchester United csábíthatja, de a katalán sajtóinformációk szerint kizárólag az andalúziaiakhoz szeretne visszatérni.