Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A PSG is vinné a Bayern München középpályását – sajtóhír

Francia sajtóértesülések szerint a Paris Saint-Germain csapata is beszáll a Bayern München középpályásáért, Thiago Alcantaráért folyó harcba. 

A francia Le10Sport információi szerint a PSG szeretné leszerződtetni Thiagót a Bayernből. A lap szerint a francia klub sportigazgatója, Leonardo már fel is vette a kapcsolatot a müncheniekkel. A spanyol középpályás a Bayern vezérigazgatója, Karl-Heinz Rummenigge elmondása szerint nem akar már maradni, inkább új kihívásokat szeretne, hiába ajánlottak neki új szerződést is.

Thiago kontraktusa jövőre lejár, ezért a bajor klub már csak az idei átigazolási szezonban kaphat pénzt a játékosért. A hírek szerint 30 millió euró környéki ajánlatért már hajlandóak lennének elengedni. A PSG mellett a Barcelona érdeklődését is lehetett hallani, de Pjanic érkezésével, minden bizonnyal már letettek korábbi játékosukról. A spanyolok mellett pedig korábban a Liverpoolt hozták szóba első számú kérőként.

A 29 éves középpályás 2013 óta a Bayern München futballistája, ahová a nevelőegyesületétől, a Barcelonától érkezett. Azóta minden sorozatot figyelembe véve 231 mérkőzésen lépett pályára a bajoroknál, amelyeken 31 gólt és 37 gólpasszt jegyzett.