Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Túladhat brazil középpályásán az AC Milan!-sajtóhír

Olasz sajtóértesülések szerint az AC Milan együttese kész megválni középpályásától, Lucas Paquétától.

Paquetá nagy reményekkel érkezett az AC Milan gárdájához 2019 januárjában. A brazil játékosért 35,4 millió eurót fizetett a milánói együttes a Flamengonak. A középpályás az első fél szezonjában komolyabb szerephez jutott és nem is nyújtott rossz teljesítményt, a második évében viszont alaposan a perifériára szorult.

Ennek okán felmerültek olyan pletykák, hogy máris továbbállhat a 22 esztendős futballista. Arról már korábban beszámoltunk, hogy a Benfica lehet az egyik esetleges kérője, de a Calcio Mercato értesülései alapján újabb klub érdeklődik a brazil iránt, méghozzá a Fiorentina alakulata. A piros-feketék szeretnének 20-25 millió euró körüli összeget kapni játékosukért, amiben állítólag a “Violák” benne is lennének, de ők inkább egy játékoscserében gondolkoznak. A Fior ugyanis szeretné felajánlani Paqueta játékjogáért Nikola Milenkovicot, akit számos más csapat is szeretne a soraiban tudni.

Paquetá ebben a szezonban 27 találkozón léphetett pályára, amelyeken összesen 1199 perc jutott neki. Ez idő alatt 1 gólpasszt tudott összehozni. Aktuális kontraktusából még 3 év van hátra. Piaci értékét a transfermarkt 22,5 millió euróra becsüli.