Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Chelsea-nek rekordösszeget kell fizetnie kiszemeltjéért – sajtóhír

A szigetországi beszámolók szerint a Chelsea együttesének egészen mélyen zsebbe kell nyúlnia, ha valóban meg akarja szerezni a Leicester City kiválóságát…

A Mirror aktuális riportja értelmében a Leicester City vezetősége mintegy 80 millió fontban határozta meg a Chelsea csapata által hosszabb ideje kiszemelt Ben Chilwell esetleges nyári eladási árát. Amely a hátvédek közti valaha volt legdrágább átigazolási összeg lenne, hiszen egy évvel ezelőtt a Manchester United “csak” 70 millió fontot fizetett Harry Maguire-ért a “Rókáknak”.

A 23 esztendős labdarúgó a Leicester City saját nevelésű játékosa, és immár a harmadik idényben számít alapembernek az első csapatban, az idei szezonban minden sorozatot figyelembe véve 33 pályára lépést, miközben tavaly összesen 36 PL-találkozón szerepelt.

A 11-szeres angol válogatott bekket 2023-ig köti szerződés csapatához, és a Leicester egyáltalán nem akarja őt a fent meghatározott összegnél olcsóbban eladni őt, a közelmúltban a MU éppen ezért állt el a vásárlási szándéktól.