Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Szerződést hosszabbított fiatal tehetségével a Manchester United!-Hivatalos

Az angol bajnokságban (Premier League) szereplő Manchester United új szerződést adott fiatal hátvédjének, Brandon Williamsnek.

Williams 7 éves kora óta a Manchester United akadémiájának tagja. Ebben a szezonban került fel a felnőttek közé, ahol a Rotherham ellen 2-0-ra megnyert Ligakupa meccsen debütált, és rögtön egy gólpasszt is kiosztott. A 19 esztendős balhátvéd ebben az idényben összesen 33 találkozón lépett pályára, amelyeken 1 gólt szerzett és kétszer szolgálta ki társait.

A “Vörös Ördögök” annyira elégedettek voltak Williams teljesítményével, hogy újoncidénye után rögtön új szerződést irattak alá vele. Az új kontraktusa 2024 nyaráig érvényes, de a Unitednek van egy 5. éves opciója is, amit aktiválhatnak a későbbiekben, amennyiben szeretnék megtartani a hátvédet. Az angol futballista az alábbiakat mondta a szerződés aláírása után:

A szerződés aláírása egy újabb büszke pillanat számomra és a családom számára. 7 éves korom óta a csapat tagja vagyok, az pedig hatalmas örömmel tölt el, hogy már a felnőttek között szerepelhetek. Rengeteget dolgoztam ezért és nagyon boldog vagyok, hogy sikerült ennyi lehetőséghez jutnom. Nagyon sokat tanultam az idény folyamán a menedzsertől, az edzői stábtól és a csapattársaimtól. Szeretném nekik meghálálni ezt a rengeteg segítséget és bizalmat. Mindenki azért dolgozik, hogy a Manchester United minél nagyobb sikereket érjen el a jövőben, és nagyon örülök, hogy ennek a projektnek a részese lehetek.