Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Komoly ajánlatot tett kiszemeltjéért a MU – sajtóhír

Nemzetközi lapértesülések szerint a Manchester United vezetősége már nem sokáig tétovázna egy újabb kreatív játékos leigazolásával…

 

A La Nazione beszámolói szerint a közelmúltban a Manchester United gárdája 55 millió eurós ajánlatot tett a Fiorentina részére az olasz klub tehetséges szélső támadója, Federico Chiesa megszerzése érdekében.

A 22 éves szélső a Serie A múlt hétvégén lezárult kiírásában 10 góllal végzett, és fiatal kora ellenére már négy éve abszolút alapembernek számít a “Violák” soraiban, minden sorozatot figyelembe véve már elérte a 150 pályára lépést. Chiesa a firenzei gárda mellett az olasz válogatottban Roberto Mancini megfiatalított együttesében is rendszeres szereplő. Az olasz labdarúgás egyik legnagyobb jövőbeli ígéretének tartott Chiesa a négy idény alatt 33 találatot szállított.

A tehetséges labdarúgó szolgálatai iránt a közelmúltban a Juventus tanúsított megalapozott érdeklődést, azonban a Fiorentina minden bizonnyal inkább a MU részére adná el erősségét, mintsem az egyik ősi riválisnak.