Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Megvan a Manchester City nagy fogása – HIVATALOS

Az angol bajnokság (Premier League) elmúlt kiírásának második helyén végző Manchester City együttese a kedd esti órákban bejelentette a hosszú ideje kiszemelt fiatal játékos megszerzését…

A Manchester City csapata bejelentette, hogy ötéves szerződést kötött a Valencia tehetséges szélsőjével, Ferran Torresszel, aki a kiszivárgott sajtóértesülések szerint mindössze 21 millió font és további bónuszok ellenében tette át székhelyét az Etihadba.

A “Denevérek” 20 éves saját nevelésű jobbszélsője a tavalyi szezonban lett a negyedik helyével BL-indulást kiharcoló és a Király-kupát is megnyerő együttes alapembere 37 tétmérkőzésen való szerepvállalással, és Torres a jelenlegi idényben is 34 bajnokin és hat BL-meccsen jutott szóhoz, emellett rendszeresen tagja a spanyol U21-es válogatottnak.

A szakemberek egybehangzó véleménye szerint Torres hatalmas jövő előtt állhat, hiszen nagyon fiatalon egy élmezőnyhöz tartozó spanyol csapatban tudta már bizonyítani rátermettségét. A közelmúltban a teljesség igénye nélkül hazájából a Barcelona és a Real Madrid, míg külföldről a Borussia Dortmund, a Bayern München,  a Manchester United és a Juventus együttese egyaránt komolyan érdeklődött iránta.