Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

NB II: nincs meglepetés, a Loki simán nyerte a debreceni rangadót – videóval

A magyar másodosztályú bajnokság 2. fordulójának egyik legjobban várt találkozóján a Debreceni Vasutas Sport Club a Nagyerdei Stadionban háromgólos győzelmet aratott a DEAC ellen.

Kondás Elemér kezdőcsapatából az összes mezőnyjátékos saját nevelésű futballistaként lépett pályára, többek között a két korábbi sikerkovács, Varga József és Korhut Mihály is lehetőséget kapott. A Loki ennek megfelelően magabiztosan kezdte az összecsapást, már az első negyedórában igyekeztek eldönteni a három pont sorsát: előbb Pintér Ádám szerzett vezetést, majd a csapatkapitányi karszalagot viselő Bódi Ádám volt eredményes tizenegyesből. Az ellenfél a mérkőzést egészét nézve alárendelt szerepet játszott, igaz a DVSC sem adott ki mindent magából – ennek ellenére a második játékrészben is be tudott találni az élvonaltól néhány héttel ezelőtt búcsúzó gárda, ugyanis a 76. percben a nyári igazolás, Tischler Patrik csereként beállva jó eséllyel a játékhét gólját jegyezte.

A DVSC két fordulót követően százszázalékos, sőt a négy rúgott gólja mellett egyszer sem kapitulált a hétszeres magyar bajnok gárda védelme. A DEAC két vereséggel kezdte a Merkantil Bank Liga 2020–2021-es szezonját. Korhuték legközelebb a Siófok vendégei lesznek, míg az egyetemi alakulat a Dorogot fogadja.

Debreceni EAC – Debreceni VSC 0–3 (0-2)
Gólszerzők: Pintér (6.), Bódi (18. – büntető), Tischler (76.)

A találkozó góljai: