Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Tehetséges csatárral erősített a Honvéd – HIVATALOS

A közelmúltban címert váltó Budapest Honvéd csapata a keddi napon egy új fiatal csatár érkezését jelentette be…

 

A Budapest Honvéd együttese a minap két évre szóló megállapodást kötött a 20 éves mali támadóval, Boubacar Traoréval, aki az elmúlt idényben hat gólt szerzett a tunéziai élvonalban szereplő CS Bizertin csapatában, amelynél 16 mérkőzésen hat gól és egy gólpassz volt a mérlege.

A tehetséges támadó már január óta szabadon igazolható volt, és a beszámolók szerint már hetek óta a kispestiekkel készült, részt vett a csapat győri edzőtáborában, így a klub is már pontosan tudhatja, hogy mire számíthat tőle.

“Láttam a kupadöntőt, megfogott a hangulat, és láttam, hogy ez egy remek csapat. Nagyon tetszik, amit a Honvéd képvisel, remek a létesítmény is, minden feltétel adva van ahhoz, hogy fejlődni tudjak, az Európa-ligában való szereplés lehetősége pedig nagyon vonzó volt számomra. Szeretném segíteni a csapatot, támadóként pedig természetesen szeretnék sok gólt szerezni a klub színeiben. Mindig a fejlődést tartom szem előtt, keményen dolgozom, és mindig igyekszem figyelni, hallgatni a tanácsokra. A csapattársak nagyon kedvesen fogadtak, azt hiszem, az itt töltött pár hét alatt sikerült beilleszkednem. Bízom benne, hogy a lehető legjobb eredményt érjük majd el együtt a bajnokságban és a nemzetközi porondon is”

– mutatkozott be új klubjánál a frissen szerződtetett Traoré.