Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Városon belül készül váltani a Chelsea távozója – sajtóhír

Hosszú hónapok óta zajló találgatássorozat lezárása készül a Chelsea lejárt szerződésű brazil légiósa, aki az angol sajtó véleménye szerint az Arsenal csapatában folytatja pályafutását…

Azok után, hogy az elmúlt hetekben több szerződéshosszabbítási ajánlatot is elutasított a Chelsea-nél, a londoni “Kékek” brazil szélsője, Willian a szigetországi sajtó egybehangzó hírei szerint az Arsenal csapatához készül szerződni. Annak ellenére, hogy a közelmúltban számtalan külföldi és kisebb angol csapattal hozták őt hírbe, a Mirror úgy tudja, hogy a játékos már értesítette barátait arról, hogy az “Ágyúsok” játékosa lesz.

A 31 esztendős brazil szélső 2013 óta áll a londoni “Kékek” alkalmazásában, azóta pedig már több mint 339 tétmérkőzésen lépett pályára a klub szerelésében, és a legutóbbi idényben is rendszeresen számoltak vele, 47 fellépéssel zárta a 2019-2020-as szezont. Willian az elmúlt kiírásban kilencszer volt eredményes a bajnokságban, legjobb londoni idényében 13 találatig jutott, összességében pedig 63 gólt jegyzett a csapat színeiben.

A 70-szeres brazil válogatott Willian a Chelsea előtt az orosz Anzsi Mahacskala és az ukrán Sahtar Donyeck csapataiban szerepelt Európában.