Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Crystal Palace csapna le a Manchester United védőjére

A Sasok az Old Traffordon sokat nélkülözött belsőhátvédet akarják megkaparintani a nyár folyamán, brit források szerint.


Crystal Palace felvette a kapcsolatot a Manchester United illetékeseivel Phil Jones átigazolását illetően, legalábbis angol sajtóinformációk szerint. A Sasok a nyár folyamán valószínűleg nagy bevásárlást fognak tartani, ugyanis élcsapatot szeretnének faragni a klubból. Ennek a projektnek lehet a részese a 28 éves középhátvéd is.

A 27-szeres angol válogatott bekk nagyon kevés lehetőséget kap idén Ole Gunnar Solskjaer mestertől, ezért távozni szeretne, a mentőövet pedig bajnokságon belülről dobnák neki, ennek következtében országot sem kellene váltania.

Jones jelenlegi szerződése 2023-ig szól, értékét pedig 7 millió euróra becslik. A Manchester United nagyjából 12 millió euró ellenében elengedné őt a Szarkákhoz a brit források szerint.

A 27-szeres angol válogatott védő 2011-ben csatlakozott a Vörös Ördögökhöz a Blackburn Rovers csapatától közel 20 millió euróért. A 9 esztendő alatt a csapat színeiben 224 tétmérkőzést játszott le, ezeken 6 gólt és 10 gólpasszt jegyzett.