Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Hosszabbíthat a Barca alapembere – sajtóhír

Az elmúlt időszakban felmerülő találgatások lezárásaként a Barcelona együttese hamarosan megújíthatja első számú kapusa szerződését…

A Mundo Deportivo értesülései szerint a Barcelona vezetősége öt évvel készül meghosszabbítani Marc-André ter Stegen szerződését a csapatnál azok után, hogy az elmúlt hónapokban felmerült a sztárkapus távozásának lehetősége.

Mint ismeretes, a kapus és a klub között abból adódtak véleménykülönbségek, hogy a 28 éves sztárkapus úgy érezte, tett már annyit a csapatért, hogy a házi bérezési listán a legjobban fizetettek közé kerüljön, a Barca vezetősége azonban nem akarta megadni a kívánt emelést számára. Bár nyilvánvaló, hogy maradni szeretne, a legtöbbet akarja kihozni új szerződéséből, és a Barca számára a Bayern München és a Chelsea nyílt érdeklődése lehetséges veszélyt jelenthet kapusa megtartására, megegyezés azonban továbbra sem született.

Ter Stegen 2014-ben alig 12 millió euróért cserébe szerződött a Borussia Mönchengladbachtól a Barcelonához, s immár a negyedik éve egyeduralkodónak számít a posztján. Összességében több mint 200 tétmeccsen védhette a katalán óriás kapuját, aktuális piaci értéke pedig már 72 millió eurót számlál a Transfermarkt szerint.