Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Magyarországon is rendezhetnek BL-, és El-selejtezőket

Dicséretes felajánlást tett az MLSZ a nemzetközi szövetség felé, ugyanis Magyarország felajánlotta stadionjait az eredeti helyszíneken meg nem rendezhető nemzetközi kupaselejtezőkre…

 

Magyarország mellett Lengyelország, Görögország és Ciprus egyaránt felajánlotta az UEFA részére, hogy szükség esetén stadionokat bocsát azon csapatok rendelkezésére, amelyeknek a koronavírus-járvány miatt semleges pályán kell megrendezniük mérkőzésüket a Bajnokok Ligája, vagy az Európa-liga selejtezőiben.

A nemzetközi szövetség rendkívül szigorú járványügyi protokollt dolgozott ki annak érdekében, hogy a fertőzésveszély ellenére biztonságos körülmények között el lehessen kezdeni az európai kupasorozatok selejtezőit. Az előírások értelmében előfordulhat, hogy a járványveszély miatti utazási korlátozások meghiúsítják egyes mérkőzések megrendezését az eredeti helyszíneken, semleges pályákra kényszerítve a csapatokat.

Amennyiben ez az esetben életbe fog lépni (a járvány újbóli fokozódó terjedését figyelembe véve, erre sajnos komoly esély lehet), akkor tehát egyes magyar stadionokban is rendezhetnek hamarosan különböző nemzetközi kupaselejtezőket.