Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Riválishoz készül a Real Madrid létszámfeletti sztárja – sajtóhír

Azok után, hogy a közelmúltban a Manchester United is komolyan bejelentkezett érte, egy spanyol szakértő véleménye szerint az Atlético Madrid lehet a befutó a Real Madrid kegyvesztettjéért…

A minap az El Golazo del Gol című műsorban a spanyol újságíró, Pedro Pablo Parrado adott hangot véleményének a Real Madrid csapatától távozó James Rodríguez jövőjével kapcsolatban: szerinte a kolumbiai kiválóság nagyjából 10-15 millió euró ellenében hamarosan a városi vetélytárs Atlético Madrid szolgálatába fog szegődni.

A 28 éves irányító októbertől januárig térdsérüléssel bajlódott, nem sokkal a kényszerszünet előtt jelentkezett ismét játékra, az aktuális kiírásban mindössze nyolc spanyol bajnoki (La Liga) mérkőzésen léphetett pályára. James a 2014-es világbajnokság után szerződött az AS Monacótól a “királyi gárdához”, az előző két idényt kölcsönben a Bayern München alkalmazásában töltötte. Múlt ősszel tért vissza ismét a Bernabéuba, azonban – részben sérülése miatt is – képtelen volt állandó játéklehetőséget követelni magának, és a jelek szerint ezzel rövidesen le is zárulhat a Realos pályafutása, csapata most már nyíltan árulja őt, a kérdés inkább csak az lehet, hogy hol köthet ki.

A korábban szigetországi sajtóértesülések szerint angol bajnokság (Premier League) mezőnyéből a MU mellett az Arsenal, az Everton és a Wolves is nyitott a kolumbiai középpályás megszerzésére, valamint a “Matracosokon” kívül a Napoli ugyancsak hajlandóságot mutatott már a szolgálatai iránt.