Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A PL-ből erősítené védelmét a Barcelona – sajtóhír

Nemzetközi beszámolók szerint a Barcelona csapata a Bajnokok Ligája-indulásról csak az utolsó fordulóban lemaradó Leicester City hátvédjéért készül komoly ajánlatot tenni…

A török NTV Spor forrásaira hivatkozva számtalan spanyol és angol ügynökség erősítette meg, hogy a Barcelona csapata 40 millió euró értékű ajánlatot készül tenni a Leicester City tehetséges török védője, Caglar Söyüncü megszerzése érdekében.

A 24 esztendős középhátvéd mindössze a második szezonját töltötte a Premier League-ben, és a 2019-2020-as csapatban a “Rókák” védelmének egyértelmű alappillére volt: a bajnokságban 34, a további sorozatokkal együtt összességében 42 mérkőzésen lépett pályára. Söyüncü 2018-ban a német élvonalbeli Freiburg csapatától igazolt a Szigetországba, az ott eltöltött két év alatt pedig 50 Bundesliga-meccsen kapott lehetőséget.

Fiatal kora ellenére Söyüncü 2016 óta már 28 alkalommal viselhette a török válogatott mezét, és a szakértők szerint az ő vezérletével építhetik majd új alapokra a Barca sokat bírált hátsó alakzatát.