Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Premier League: Nem tervez nagy beruházásokat az újonc!

A Premier Leaguebe frissen feljutó Fulham együttesének tulajdonosa, Shahid Khan nem tervez nagy beruházásokat a nyári átigazolási szezonban. 

Két szezonnal ezelőtt a Fulham gárdája ugyanúgy friss feljutónak számított a Premier League mezőnyében, mint most. Akkor a londoni gárda egy újonchoz képest hatalmas összeget, közel 120 millió euró fektetett be az igazolásokba, ennek ellenére nagyon könnyen kiestek az élvonalból. A klub tulajdonosa, Shahid Khan viszont most kijelentette, hogy ebben az átigazolási időszakban nem fognak ekkora összeget megmozgatni, inkább a keret már meglévő magjára szeretne építeni:

Szeretnénk ebben a szezonban is fejlődni és kiharcolni a bennmaradást. Természtesen ehhez erősíteni kell a csapaton, de nem azok rovására, akik a pályán kitették a lelküket és megküzdöttek azért, hogy a klub ismét visszakerüljön az élvonalba. Nagyon trükkös egy feljutó csapat felépítése, főleg ebben az esetben, amikor ilyen közel van a szezon kezdete. Úgy gondolom, hogy a Fulhamnek megvan a kellő Premier League tapasztalata, számos fiatal ígéretünk van és egy nagyon tehetséges edzőnk, akik mind szeretik a csapatot.

A Premier League 2020/21-es szezonja szeptember 12-én veszi majd kezdetét.