Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Az Arsenal középpályását nézte ki az Atletico Madrid!-sajtóhír

A spanyol bajnokságban (La Liga) szereplő Atletico Madrid együttese az Arsenal középpályását, Lucas Torreirát nézte ki.

Torreira 2018 nyarán érkezett a londoni gárdához a Sampdoriától, 28,6 millió euró ellenében. Az „Ágyúsok” mezét azóta 89 alkalommal ölthette magára, amelyeken 4 gólt szerzett és 6 gólpasszt osztott ki. Legnagyobb sikere a klubbal a nemrég megnyert FA-kupa.

Arról már jó ideje lehet hallani, hogy az uruguayi középpályás elvágyódik Angliából és szívesen visszatérne Olaszországba. Ahogy arról beszámoltunk, a Milan együttese szeretné is megszerezni a 24 esztendős játékost, akiért az Arsenal legalább akkora összeget szeretne kapni, mint amennyiért vették. A Milan mellett még a Fiorentina érdeklődéséről lehet hallani, de az olasz gárdákon kívül már spanyol kérője is akad Torreirának az Atletico Madrid személyében. Diego Simeone ugyanis úgy véli, hogy Torreira jó megoldás lenne a „Matracosok” középpályájára, amennyiben Thomas Partey valóban távozni fog.

Torreira ebben a szezonban minden sorozatot figyelembe véve 39 meccsen lépett pályára, amelyeken 2 gólt szerzett és 1 gólpasszt osztott ki. Szerződése még 3 évig köti a londoni gárdához. Piaci értékét a mértékadó transfermarkt 30 millió euróra becsüli.