Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bajnokok Ligája: Hat hiányzó, meglepetések a Barca keretében!

Közel sem a legerősebb keretével fogadja majd szombat este az FC Barcelona a Napoli együttesét az elitsorozat nyolcaddöntőjének visszavágóján.

A felnőtt csapat hat játékosa hiányzik majd ugyanis különböző okok miatt: Sergio Busquets és Arturo Vidal eltiltás -, Ousmane Dembéle és Samuel Umtiti sérülés -, Arthur személyes döntése értelmében nem játszik az olaszok ellen; Martin Braithwaite pedig az UEFA szabályzata értelmében (január 31-e után igazolta őt a Barca – a szerk.) hagyja ki a találkozót.

Quique Setién mesternek reagálnia kellett a helyzetre, így került be a keretbe például az a Konrad De la Fuente is, aki a Barca B-ben nyújtott teljesítményével hívta fel magára a figyelmet. A 19 esztendős amerikai játékos az elmúlt hetekben már Lionel Messiékkel edzett, most pedig akár élete nagy lehetőségét is megkaphatja egy esetleges debütálással a Napoli elleni.

Érdekesség, hogy ha már az előjeleknél tartunk, a hiányzók ellenére a Barca bízhat nagyszerű hazai statisztikájában: Legutóbb 2009 októberében a Rubin Kazany volt az a csapat, amely utoljára nyerni tudott BL-meccsen a Camp Nouban.

 

 

Az FC Barcelona – Napoli találkozót 21:00-tól az M4 Sport élőben közvetíti!