Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

BRÉKING! Döntött a Juventus az edzőkérdésben – HIVATALOS

A Juventus BL-kiesése után a torinói csapat vezetősége szombat délután fontos bejelentést tett a csapat vezetőedzőjével kapcsolatban…

A Bajnokok Ligájából való kiesést követően a Juventus vezetősége felmentette a munkavégzés alól a mindössze egy évvel ezelőtt kinevezett Maurizio Sarrit.

Alig két hét telt el azóta, hogy a torinóiak sportigazgatója, Fabio Paratici teljes mellszélességgel kiállt a 61 éves vezetőedző mellett, akivel azóta megnyerték a bajnokságot, viszont kiestek a BL-ből. A Juventus csapata 1996 óta reménytelenül küzd azért, hogy ismét felérjen Európa trónjára, nem sikerült ez korábban Contével, Allegrivel és immár Sarrival sem.

Sarri irányításával rendkívül nehezen lendült játékba a csapat, s egészen a kényszerszünet előttig úgy tűnt, hogy a torinói gárda nyolc éven át tartó hazai hegemóniája is megtörhet, azonban az újrakezdés óta egyre eredményesebben és gördülékenyebben játszott a csapat, így az újabb Scudetto begyűjtése nem okozhatott gondot, a BL-ben viszont jókora meglepetésre kiesek az Olympique Lyon elleni nyolcaddöntőben.

Az olasz lapok várakozásai szerint a Juventus új edzője a Spurstől való távozása óta munkanélküli Mauricio Pocchetino lehet.