Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Erősítéseket tervez a Real Betis

A Real Betis egy újabb csalódáskeltő szezonon van túl. A sevillai együttes csupán a 15.-dik helyen végzett a bajnokságban. Ennek megfelelően, már a keret megerősítését tervezik a klubnál.

A klub nem rég kinevezte vezetőedzőnek, a rutinos Manuel Pellegrinit. Most pedig a játékoskeretet tölthetik fel új emberekkel.

Kapus posztra mindenféleképpen szeretnének új játékost igazolni. Két jelöltjük is van a posztra, az egyik a Granada kapusa, Rui Silva. Az andalúz rivális portugál kapusa 35 mérkőzésen szerepelt a La Ligában az előző szezonban, ezek a találkozókon 12-szer nem kapott gólt.

Ha mégsem sikerülne megegyezni a Granadával, akkor a B-terv a Manchester City rutinos kapusa, Claudio Bravo. A chilei kapus hosszú éveket töltött korábban Spanyolországban, a Real Sociedad és a Barcelona kapusaként. Korábban lehet hallani, hogy az MLS-ből érdeklődnek a kapus iránt, de valószínűleg egy spanyol ajánlatot nem utasítana vissza.

Nem csak kapust, hanem védőt is szeretne igazolni a klub. Az AC Milan olasz védőjét, Davide Calabriát nézték ki. A jobbhátvédért a városi rivális Sevillával kell majd megküzdeniük.

A Betis a korábbi években több nagy transzfert is lebonyolított, az eredmények mégsem jönnek a zöld-fehér együttesnek.

Az elmúlt évek fontosabb Betis igazolásai:

Borja Iglesias (Espanyol, 28 millió euró, 2019/20)
Giovani Lo Celso (PSG, kölcsön után végleg, 22 millió euró, 2019/20)
Nabil Fekir (Lyon, 19,75 millió euró, 2019/20)
William Carvalho (Sporting, 16 millió euró, 2018/19)
Marc Bartra (Dortmund, 10,5 millió euró, 2017/18)
Rafael van der Vaart (Hamburg, ingyen, 2015/16)