Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Átigazolások: Itt a nagy fordulat a Lautaro Martinez-sagában!

Az argentin csatár milánói jövőjéről beszélt legutóbb Martinez ügynöke, Beto Yaque, aki némiképp váratlan gondolatokkal jelentkezett. 

Mint ismert, Lautaro Martinez kapcsán hosszú hetek óta téma, hogy az Inter csatára a következő idényben az FC Barcelona játékosa lesz. A 22 esztendős kiválóság ügynöke azonban rámutatott arra, hogy ez közel sem olyan biztos.

“A média szokás szerint felfújja a témát, amely közel sem szerepel ennyire a középpontban! Lautaronak még három év van hátra a szerződéséből, és nagyon is jól érzi magát az Internél!” – Így Lautaro ügynöke a La Figura de la Cancha című rádióműsorban adott interjújában.

“Lautaronak nagyszerű szezonja van, amely még véget sem ért, hiszen folytatódik az Európa-liga. Lautaro meg szeretné nyerni a sorozatot, és most ez a legfontosabb a számára.” – Folytatta Beto Yaque, akit a beszélgetés során megkérdeztek arról is, hogy ő mit tanácsolna képviseltjének.

“Lautaronak nincs szüksége a tanácsomra! Komplett és kész játékossá érett az évek során, aki pontosan tudja azt is, hogy mi a célja, mit szeretne elérni!”