Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Atletico Madrid: Nyilvánosságra hozták, hogy kik fertőződtek meg!

A spanyol bajnokságban (La Liga) szereplő Atletico Madrid együttese megnevezte azon két játékosát, akik megfertőződtek a koronavírus által.

Ahogy arról beszámoltunk, az Atletico Madrid a tegnapi nap folyamán nyilvánosságra hozta, hogy két kerettagja is elkapta a koronavírust.  A hír nyilvánosságra hozatalakor nem említették név szerint, hogy kik kapták el a vírust. Azóta közölték, hogy a két megfertőződött személy Ángel Correa és Sime Vrsaljko. A klub a tervek szerint a mai nap utazott volna Lisszabonba, ám az utat így egy nappal elhalasztották. Annyi biztos, hogy a két játékos nem utazik el a kerettel.

Az Atletico utazó kerete így 91 főre csökkent, akikre újabb tesztelés vár. A delegáció csak akkor indul el Portugáliába, ha mindenkinek negatív eredményt hoz az újabb tesztje. Amennyiben az Atletico mégsem tudna kiállni, úgy a másik fél, jelen esetben az RB Leipzig automatikusan továbbjut az elődöntőbe. Mindenesetre az UEFA egyik illetékese azt nyilatkozta, hogy jelenleg nem látják annak akadályát, hogy a mérkőzést lejátsszák.