Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barcelona: Arthur a sportigazgatóval találkozott

Arthur Melo bár még Barcelonában van, a BL-szezon befejeztével csatlakozik új klubjához, a Juventushoz. A brazil középpályás a hivatalos bejelentés óta nem hajlandó pályára lépni a spanyol csapatban, ami miatt fegyelmi vizsgálat indult ellene. Emiatt találkozott most a Barca sportigazgatójával, Eric Abidallal.

Arthur hétfő reggel a Barcelona edzőközpontjában volt, ahol találkozott a klub sportigazgatójával, Eric Abidallal. A korábbi francia labdarúgó volt az, aki kezdeményezte, hogy a brazil középpályás után fegyelmi vizsgálat induljon, miután a játékos nem jelent meg az edzéseken és önkényesen Brazíliába utazott. Mindez azután kezdődött, hogy hivatalossá vált, hogy Arthur a következő szezontól már a Juventus játékosa lesz.

A megbeszélésem arról volt szó, hogy a vizsgálat jelenleg is folyamatban van, de a Barcelona most már hajlik arra, hogy a BL-szezon befejezése előtt közös megegyezéssel felbontsák Arthur szerződését. Mindemellett arról is szó esett, hogy ha ez nem történik meg, akkor visszatér-e az edzésekhez, de erre minden bizonnyal nem fog sor kerülni.

A brazil középpályást szombaton már be sem engedték a Camp Nouba a Napoli elleni BL-nyolcaddöntő visszavágójára, bár ez leginkább úgy történhetett meg, hogy egyáltalán nem számítottak a jelenlétére, és nem szerepelt a neve a vendégek listáján.