Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

EL: az elődöntőbe masírozott az Inter is! – VIDEÓVAL

A düsseldorfi világbajnoki stadionban „fogadta” az Internazionale a Bayer Leverkusen együttesét az Európa-liga egyfelvonásos negyeddöntőjében. Az olaszok végül megérdemelten jutottak a legjobb négy közé, ahol a Sahtar Donyeck – Basel párharc győztesével kell majd megküzdeniük a fináléért.

A végeredmény alig huszonnégy perc alatt kialakult, pedig ekkorra már háromszor betaláltak a csapatok. Az Inter által mostanra már végleg megszerzett olasz válogatott középpályás, Nicoló Barella kezdte meg a gólgyártást, hogy aztán az élete leggólerősebb idényét (31 találat) produkáló Romelu Lukaku növelje tovább az előnyt.

A Lverkusen legnagyobb értékének számító Kai Havertz még mindig szívesen menne a Premier League valamelyik sztárcsapatába, így könnyen lehet, hogy a tegnap esti szépítő gólja volt az utolsó, amelyet a „Gyógyszergyáriak” mezében szerzett.

A meccs nagy részében bár a Bayer birtokolta többet a labdát, mégis az Inter kontrái voltak a veszélyesebbek. A második félidőben azonban mégsem született több gól.

Internazionale – Bayer Leverkusen 2:1 (2:1)
G.: Barella (15.), Lukaku (21.), ill. Havertz (24.)

A meccs összefoglalója: