Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Újabb két csapat akarja a Real létszámfeletti játékosát – sajtóhír

A nemzetközi sajtó beszámolói szerint egyre nagyobb az érdeklődés a Real Madrid soraiban többé már nem marasztalt fiatal hátvéd iránt…

A Sky Sport Italia legfrissebb beszámolói szerint a Chelsea vagy a Lazio közül kerülhet ki a Real Madrid együttesénél eladásra szánt hátvéd, Sergio Reguilon új csapata.

A szigetországi sajtó korábban úgy vélte, hogy a 2019-2020-as kiírást a Sevillánál kölcsönben töltő Reguilon az Everton játékosa lehet, miután Carlo Ancelotti mindenképpen szeretné őt látni a csapat balhátvédjeként. Azonban úgy tűnik, hogy a másik két klub a BL-indulás miatt csábítóbb állomás lehet a futballista számára.

Reguilón a Real Madrid saját neveléseként a 2018-2019-es szezonban mutatkozott be a spanyol élvonalba, miután azt megelőzően sorozatosan kisebb csapatoknak adták kölcsön, azonban mindössze 14 bajnokin jutott szóhoz, így az elmúlt idényt már a Sevilla alkalmazásában töltötte. Az andalúziai gárda soraiban hamar kulcsemberré vált, a spanyol bajnokság (La Liga) mostani kiírását a BL-indulást érő, negyedik helyen záró csapatban 31 bajnokin számoltak vele. Nem meglepő tehát, hogy a fenti csapatokon kívül a Sevilla is igényt tartana a szolgálataira a következő szezonban.