Atlético Madrid: a Valladolid fiatal hátvédje érkezhet – sajtóhír

Sz.Patrik
Sz.Patrik
újságíró, 2020 augusztus 12. 13:00

A “Matracosok” hiába rendelkeznek négy belsővédővel, mégis újabb igazolásra készülnek a posztra.


Az Atlético Madrid a Real Valladolid középhátvédjét, Mohammed Salisut szemelték ki hátsósoruk megerősítésére, spanyol és olasz sajtóértesülések szerint.

A 21 éves fiatal bekk kirobbanthatatlan a spanyol gárda kezdőjéből, de ez nem is meglepő, hiszen kiváló teljesítményt nyújt, ezért is figyelt fel rá a madridi gárda. Jelenlegi piaci értékét 20 millió euróra taksálják, azonban a szerződésében egy 12 millió eurós kivásárlási záradék szerepel, így nem is kerülne sokba annak, aki szeretné őt szerződtetni.

Az Atletinél nincsenek teljesen megelégedve az elmúlt nyáron igazolt Felpie teljesítményével és, ha Savic vagy Giménez nem bevethető, akkor nem a legstabilabb a védelmük. Ez meg is látszott, amikor az uruguayi több héten keresztül nem volt hadra fogható. Diego Simeone is pozitív véleménnyel volt a fiatal ghánai játékosról a hírek szerint.

A madridi csapaton kívül még a Valencia és a Southampton is aktívan figyelte Salisu játékát, sőt a “Szentek” állítólag már fel is vették a kapcsolatot a Valladoliddal, és a napokban komoly tárgyalásokat folytatnak a felek, ennek következtében igyekeznie kell az Atlético Madrid illetékeseinek.

A 21 éves ghánai védő 34 bajnoki találkozón lépett pályára idén, amelyeken 1-1 gólt és gólpasszt sikerült összehoznia.