Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bajnokok Ligája: A PSG-nél nagyon bíznak Neymarban!

Annak ellenére, hogy úgy tűnik, Kylian Mbappé felépült az Atalanta elleni ma esti Bajnokok Ligája negyeddöntőre, a párizsiak trénere, Thomas Tuchel az olaszok elleni ütközet kulcsszereplőjének Neymart nevezte meg.

“Neymar a nagy meccsek embere, aki az ilyen találkozókon rendre jó teljesítményt is nyújt. Olyan játékos, akiben megbízhatsz a nehéz pillanatokban! Biztos vagyok benne, hogy szerda este is bizonyítani fog! Sokat várok én is tőle, mert pontosan tudom, hogy mennyire élvezi az ilyen kiélezett szituációkat.” – Fogalmazott Tuchel meccs előtti sajtótájékoztatóján, majd nemes egyszerűséggel a “győzelem kulcsaként” jelölte meg a brazilt.

“Neymaron mindig óriási a nyomás, sokan elképzelni sem tudjuk, hogy mekkora, mégis mintha plusz motivációt adna mindez a számára!” – Folytatta Tuchel, aki azért hozzátette, hogy örül annak, hogy Kylian Mbappénak is lehetőséget adhat az Atalanta ellen.

“Kylian az utolsó pillanatban úgy tűnik visszatért, nagyon örülünk ennek, már csak azért is, mert Neymarral fantasztikus párost alkotnak,tökéletesen megértik egymást a pályán.” – Így Tuchel.

A keddi sajtóeseményen a 46 esztendős szakember azért természetesen az Atalantáról is beszélt: “Komoly kihívás lesz az Atalanta ellen futballozni, hiszen nem könnyű ellenük játszani. Mind taktikailag, mind pedig mentálisan nagyon nehéz találkozóra készülünk. Fontos lesz, hogy együtt tudjunk szenvedni is, ha kell! Nem lesz könnyű 4 hónap szünet után egy ilyen szintű meccset játszani, de úgy érzem jól sikerült a felkészülésünk. amelynek a végén két kupát is nyertünk. Bármennyire is nehéznek ígérkezik, a célunk ezúttal sem lehet más, mint a gőzelem!”

 

Az Atalanta – Paris Saint_Germain találkozót 21:00-tól az M4 Sport ÉLŐben közvetíti!