Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ismét dán középpályást igazolt a Tottenham – HIVATALOS

Azok után, hogy Christian Eriksen múlt télen távozott a csapattól, a Tottenham szurkolói ismét köszönthettek egy dán játékost a középpályán…

A Tottenham együttese a kedd esti órákban megerősítette, hogy leigazolta a Southampton csapatkapitányát, Pierre-Emile Höjbjerget, akiért cserébe a szigetországi sajtó egybehangzó véleménye szerint 15 millió fontot fizettek.

A 25. születésnapját a múlt héten ünneplő védekező középpályás nagyon fiatalon került a Bayern München csapatához, a tartalékok közt alapembernek bizonyult, viszont az első csapatban mindössze 25 pályára lépést jegyzett 2012 és 2016 között. Menet közben kölcsönben az Augsburg és a Schalke csapatánál is megfordult, majd végleg távozott a bajoroktól, amikor 12.8 millió font ellenében a Southampton játékosa lett.

Höjbjerg a Soton színeiben érkezésétől kezdve alapember lett, 2018 decemberétől a csapatkapitány karszalagot is viselhette, melytől csak az elmúlt hónapokban fosztották meg, miután bejelentette távozási szándékát. Négy idény alatt 134 tétmeccsen (abból 109 PL-bajnoki) viselte a “Szentek” szerelését.