Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Játékost is adna az Arsenal sztárjáért a Juventus – sajtóhír

Egybehangzó nemzetközi sajtóbeszámolók szerint zajlanak az egyeztetések az Arsenal és a Juventus vezetői közt egy csereüzlettel kapcsolatban…

Korábban több szigetországi forrás is megerősítette, hogy a várakozások szerint Alexandre Lacazette a nyáron elhagyhatja az Arsenal csapatát. A The Athletic szerint az “Ágyúsok” 35 millió font ellenében mondhatnak le a francia támadóról.

Az egyik élénk érdeklődőnek számít az olasz rekordbajnok Juventus együttese, amely a torinói média szerint brazil szélsője, Douglas Costa játékjogát lenne hajlandó felajánlani a gólfelelősért.

A 29 éves csatárt még 2022-ig köti szerződés az “Ágyúsokhoz”, ám az idei szezonban nyújtott mérsékeltebb teljesítménye okán egyre gyakrabban merült fel a sajtóban a nyári távozásának lehetősége. A korábban az Olympique Lyon csapatában szereplő 13-szoros francia válogatott támadó míg az első két londoni évében együttesen 27 gólt szerzett, addig az angol bajnokság legutóbbi kiírását csupán tíz találattal zárta. Lacazette összességében három év alatt 127 meccsen 48 gólt lőtt az Arsenal színeiben, ami az első számú gólfelelős, Aubameyang “farvízén” nem számít rossz teljesítménynek.

A vele egyidős Costa 2017-ben még a Bayerntől kölcsönben került a torinóiakhoz, azóta már véglegesítették, és az elmúlt három idényben együttesen már több mint 100 tétmérkőzésen kapott lehetőséget. Posztján bár rendkívül fontos szereplőnek számít, Cristiano Ronaldóék mögött jobbára csak csereként kap lehetőséget, és az általános vélekedés szerint már csak ezért is próbálná ki magát máshol. A közelmúltban több angol csapat is érdeklődött iránta, a szigetországi sajtóhírek szerint leginkább a Tottenham és a Manchester United egyaránt tárt karokkal várja őt, ugyanakkor sérülékenysége bizonytalanná teszi az érdeklődőket.