Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Két játékosát is eladta a Valencia – HIVATALOS

Mostanra vált hivatalossá, hogy a Valencia két játékosa, Dani Parejo és  Francis Coquelin a Villarrealban folytatja. 

A Villarreal hivatalos oldalán keresztül jelentette be, hogy leigazolták a Valenciától Dani Parejót és  Francis Coquelint.

Parejo egy négy éves szerződést írt alá új csapatánál, és ingyen érkezett a “Sárga Tengeralattjáróhoz”, miután lejárt a szerződése. Érdekesség, hogy két évvel korábban már majdnem elhagyta a Valenciát, de akkor még pénzért sem voltak hajlandóak megválni tőle. A Real Madridban nevelkedett középpályás 2011-ben csatlakozott a Valenciához, és azóta minden sorozatot figyelembe véve 383 mérkőzésen lépett pályára, ezeken pedig 63 gólt és 62 gólpasszt jegyzett.

Coquelin szintén négy éves szerződést kapott, ám ő érte már a hírek szerint 6,5 millió eurót fizetett a Villarreal. A francia védekező középpályás 2018 óta volt a Valencia játékosa, ahová az Arsenalból érkezett, az ott töltött két szezon alatt pedig 89 mérkőzésen lépett pályára, ezeken pedig 1 gólt és 3 gólpasszt jegyzett.

A Valencia komoly anyagi gondokkal küzd jelenleg, emellett sem a játékosok, sem pedig az edzői stáb nincs kibékülve a tulajdonos, Peter Lim döntéseivel.