Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

La Liga: Fél tucat pozitív teszt az egyik csapatnál!

A spanyol bajnokságban (La Liga) szereplő Athletic Club csapatánál elvégezték az előszezon előtt a koronavírusteszteket és 6 pozitív eredmény is született.

A bilbaói alakulat hivatalos közleményben tudatta, hogy az előszezon megkezdése előtt elvégezték a kötelezően előírt koronavírusteszteket és 6 játékosnál is pozitív eredmény született. A klub értesítette a spanyol egészségügyi szerveket és a tervezett felkészülési időszakot elhalasztotta.

Ugyan a gárda nem hozta nyilvánosságra a neveket, de a hírek szerint Inaki Williams, Oihan Sancet, Unai Lopez és Gaizka Larrazabal is pozitív tesztet produkált. A beszámolóból annyi kiderült, hogy a megfertőződött játékosok tünetmentesek és elszigetelten otthon töltik a következő heteket.

Az újrakezdés óta ez az első eset, hogy az Athleticnél pozitív eredmény született a tesztek során. A keret többi tagján legközelebb pénteken végeznek el újabb vizsgálatokat. A játékosok a következő időszakban a csoportos edzés helyett ismét egyéni munkát kell, hogy végezzenek.