Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Liverpool: Az ‘új Neymar’ érkezhet! – Sajtóhír

Alig hogy megszáradt a tinta Kostas Tsimikas liverpooli szerződésén, sajtóhírek szerint a “vörösök” újabb fiatal játékos szerződtetését tervezgetik.

A nemzetközi sportsajtóban ugyanis felröppent a hír, hogy a Liverpool felvette a kapcsolatot a Vasco da Gama együttesével, hogy a brazil utánpótlás válogatott Talles Magno szerződtetéséről egyeztessenek.

A 18 esztendős középcsatárt a Vasco legnagyobb értékének tartják, sőt egyesek hazájában már az ‘új Neymarnak’ is kikiáltották.

A brazil sajtó szerint a Vascoval jelenleg 2022 nyaráig szerződésben álló tehetség kivásárlási ára 48 millió euró, ám a hírek szerint a dél-amerikai játékosok ügyeit (Marquinhos, David Neres vagy David Luiz –  a szerk.) előszeretettel intéző Guiuliano Bertolucci is munkálkodik már a transzferen a friss angol bajnok felkérésének eleget téve.

Ahogyan például a Yahoo Esportes fogalmaz, a brazil U17-es válogatottal az elmúlt évben világbajnoki címet szerző Magno szerződtetését illetően a Liverpool ‘pole pozícióban’ van, olyan érdeklődőket megelőzve, mint az AC Milan, az FC Barcelona, a Chelsea vagy a Paris Saint-Germain.